16/2/10

Οι νέες αντιστοιχίες πανεπιστημιακών τμημάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων του 2010

Οι υποψήφιοι/ ες που ενδιαφέρονται, και έχουν τη δυνατότητα από το νόμο, να μεταγραφούν σε σχολή αντίστοιχη αυτής που πέτυχαν, πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι οι αντιστοιχίες των σχολών για το 2010 διαμορφώνονται όπως θα δείτε εδώ.

6 σχόλια:

  1. Oi antistoixies panepistimiakwn tmimatwn pou anaferontai einai epivevewmenes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παραπάνω αντιστοιχίες ισχύουν για τις Πανελλάδικές 2010. Για πιο έγκυρη ενημέρωση δειτε την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας στο http://www.ypepth.gr/el_ec_category5757.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalispera tha ithela na rwtisw an exei allaksei kati sxetika me tin dunatotita metaggrafis twn poluteknwn oikogeneiwn.Pliroforithika oti ipirxe sxetiki anakoinwsi gia kapoia allagi epi tou thematos alla den exei anakoinwthei episimws tipota kai o kairos pou apemeine einai elaxistos.An iparxei kapoia allagi pote tha to gnwrizoume? Euxaristw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην τελευταία ανάρτηση θα βρεις ότι νεότερο υπάρχει πάνω στο θέμα αυτό. Καλό είναι, πάντως, να απευθυνθείς στη σχολή που σε ενδιαφέρει και να ζητήσεις επιπλέον πληροφόρηση, επειδή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Γενικά,οι παλιές αντιστοιχίες εξακολουθούν και ισχύουν και κάθε χρόνο η λίστα συμπληρώνεται με νέες σχολές. Οι τελευταίες προσθήκες, του 2009, υπάρχουν στο ΦΕΚ Β' 3-7-2009. Θα βρεις το συνδεσμο στην ίδια ανάρτηση μαζί με έναν συγκεντρωτικό κατάλογο.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h antistoixia twn sxolwn einai kapws asafhs...parakalw opoios gnwrizei tn akrivhs antistoixia n voh8hsei :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γνωριζει καποιοσ αν μπορει να γινει μεταγραφη απ το καποδιστριακο πανεπιστημιο αθηνων στο αριστοτελειο θεσσαλονικησ?στο τμημα μουσικων σπουδων ειμαι πολυτεκνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

VIDEO: Το Σχολείο Άλλοτε και Τώρα