28/9/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Σ.Ε.Π. 1ου ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ενημερώνονται οι φίλοι επισκέπτες του ιστολογίου 15+ ότι, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής μου, το ιστολόγιο θα αναστείλει σταδιακά τη λειτουργία του. Ασφαλώς, σε περίπτωση που η θέση υπευθύνου ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. αναπληρωθεί, θα διερευνηθεί η δυνατότητα διατήρησής του στην ίδια ή διαφορετική μορφή. Για όσον καιρό το ιστολόγιο βρίσκεται σε λειτουργία, μπορείτε να εξακολουθείτε επικοινωνείτε μαζί μου με τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις.
Με την ευκαιρία αυτού του σημειώματος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τη χαρά μου για τη δίχρονη επικοινωνίας μας μέσα από τη σελίδα αυτή. Απευθυνόμενη σε όσους γονείς συμμετείχαν στις δραστηριότητες του Γραφείου κατά τα δύο τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι η συνεργασία μας υπήρξε ουσιαστική και εποικοδομητική σε όλες τις φάσεις της. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συνεργάστηκαν μαζί μου στις τάξεις ή στο Γραφείο και όσους / όσες συμμετείχαν με ενθουσιασμό και προθυμία στις δραστηριότητες των προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας.
Εύχομαι καλή πρόοδο και επιτυχία σε ότι επιλέξετε στη ζωή σας.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

12/9/10

Σταδιοδρομία στα Σώματα Ασφαλείας

Επειδή ενδιαφέρει πολλούς και πολλές να μάθουν περισσότερα για σπουδές και σταδιοδρομία στα Σώματα Ασφαλείας δείτε ΕΔΩ ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σε παλαιότερες αναρτήσεις του ιστολογίου.

10/9/10

Εξεταστέα Ύλη πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχ. έτος 2010-2011

Από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη για τους μαθητές της Γ΄Γενικού Λυκείου που θα εξεταστούν στις επόμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις 2010 - 2011.

VIDEO: Το Σχολείο Άλλοτε και Τώρα