24/6/09

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Στις 19/06/2009 με Δέλτιο Τύπου το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις προθεσμίες υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους που συμμετείχαν σε πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 20 Ιουλίου στην επιτροπή που εδρεύει στην Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεται το Λύκειο, από το οποίο αποφοίτησε ο ενδιαφερόμενος ή στο οποίο κατέθεσε φέτος την αίτηση για συμμετοχή του στις εξετάσεις.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι από φέτος οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη πρέπει να υποβάλουν εντός του μηνός Σεπτεμβρίου στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Δ.Ε ή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σχετική αίτηση, αναφέροντας τα μαθήματα για τα οποία ενδιαφέρονται να λάβουν γνώση. Η διαδικασία, ο χρόνος και ο τρόπος επίδειξης των γραπτών δοκιμίων θα καθορισθεί με Υπουργική Απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δείτε το Δελτίο Τύπου (19-06-09 Στατιστικά Βαθμολογιών Πανελλαδικών Εξετάσεων 2009) ή απευθυνθείτε στο Λύκειό σας.

18/6/09

Μαθήματα τέλος!;


Τέλος λοιπόν στα μαθήματα. Αρχίζουν τα μπάνια, οι βόλτες, οι παρέες… Το αξίζεις, βέβαια, μετά από ένα χειμώνα στο ... τρέξιμο (φροντιστήριο, Αγγλικά…), διάβασμα (λίγο ή πολύ…), κλείσιμο στο σπίτι. Ή μήπως… δεν τέλειωσαν όλα ακόμα. Μήπως ακολουθούν κάποια καλοκαιρινά φροντιστήρια; Πώς νοιώθεις για όλα αυτά; Ποια είναι τα σχέδιά σου για το καλοκαίρι; Μοιράσου τις σκέψεις σου μαζί μας και...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

VIDEO: Το Σχολείο Άλλοτε και Τώρα